Ministrja për Shtetin dhe Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali ka replikuar me ish-kryeministrin Sali Berisha të cilit i këshilloi që të qetësohet duke para perëndimin e diellit.

Spiropali tha se Berisha që kur është kthyer aktiv në politikën shqiptare përfaqëson botën e përtejme.

“Që kur është kthyer kjo hije e së shkuarës, edhe ata në botën e përtejme kanë deputetin e tyre. Kujt i thua hajn ti që je shpallur hajn nga SHBA, ke marrë damkën përfundimtare. Ik në shpi o Sali shijo perëndimin e diellit se s’ka më agim për ty. Shqipëria të dha gjithçka dhe ti i le vetëm turpin”, tha Spiropali.