Një tjetër iluzion optik i pabesueshëm ka lënë të habitur dashamirësit e lojrave të inteligjencës.

Ju kërkohet të testonin shikimin dhe inteligjencën tuaj për të dalluar një fytyrë të fshehur në figurë, që do të ishte pronari dhisë që kullot, sipas krijuesve të iluzionit.

Detajet e shumta në pamje e bëjnë më të vështirë detyrën por ata që ngulin këmbë në fund do të gjejnë zgjidhjen.

Duhet të keni sy të mprehtë dhe logjikë të fortë për të pikasur bariun e ndrojtur në figurë.

Nëse nuk e gjeni ende, në fotogaleri do të keni përgjigjen, së bashku me të tjera sfida të zbulimit dhe kuptimit, shkruan rrjeti TheSun.

Pergjigje