Pak minuta më parë ka nisur protesta qytetare kundër rritjes së çmimeve në Tiranë.
Përgjatë këtyre ditëve ka patur protesta edhe në qytete të tjera të vendit.

Më poshtë ju sjellim disa nga pankartat më “pikante” që qytetarët mbajnë teksa protestojnë kundër rritjes së çmimeve”.

Kujtojmë se protestat nisën pas rritjes drastike të çmimeve të karburanteve dhe të naftës në vend.