Vetëm pak ditë na ndajnë nga dita e të dashuruarve. Një ditë që të gjithë çiftet e dashuruar duan ta kalojnë veçmas. Sigurisht, kjo nuk është gjithmonë e lehtë. Sidomos kur ka një kaos astrologjik, si ai nga i cili sapo dolëm. Këtë vit, Dita e Shën Valentinit është në fakt afër Hënës së Plotë të Shkurtit. Kjo do të thotë se ka një stres shtesë se si do të zhvillohen planet.

Shenjat e mëposhtme do të jenë ndër ato që do të shpëtojnë dramat në ditën e të dashuruarve. Ata i përkasin fatlumëve të zodiakut që edhe nëse e kalojnë ditën intensivisht nuk do jenë të trazuara.

Binjakët

Hëna në Luan ndriçon dëshirën tuaj për më shumë takime shoqërore. Pra, është një ditë e shkëlqyer për të kontaktuar miqtë tuaj me disa mesazhe të buta dhe emocionale për shkak të Ditës së Shën Valentinit.

Ose organizoni dalje me ta për të biseduar për problemet tuaja të dashurisë ndërsa pini. Nëse jeni të fejuar, kjo mund të jetë një kohë ideale për t’u afruar edhe më shumë me të dashurin tuaj. Një natë e qetë në shtëpi me verë dhe diskutime domethënëse mund të jetë ajo që rekomandon “doktori i universit”. Mos kini frikë të ndani atë që keni në zemër dhe kjo ju bën të pambrojtur.

Peshorja

Afërdita është sundimtari juaj, kështu që Dita e Shën Valentinit është gjithmonë romantike për ju. Megjithatë, mund të ndjeni dëshirën për ta kaluar më të qetë dhe për të kaluar kohë me miqtë tuaj këtë vit. Hëna do të ndriçojë zonën e miqësisë tuaj dhe do ta shtyjë vëmendjen tuaj në rrethin tuaj shoqëror. Kjo do t’ju nxisë të bashkoheni më thellë me komunitetin tuaj. Në vend që të ndaleni te emocionet tuaja, mund të dëshironi të bëni një hap prapa dhe t’i shikoni gjërat më realisht. Kjo do t’ju japë një perspektivë të vlefshme.

Shigjetari

Dita e Shën Valentinit normalisht nuk fsheh ndonjë dramë universale për ju. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se do të jetë e mërzitshme. Hëna e Plotë në Luan do të ndriçojë dëshirën tuaj për aventura dhe njohuri. Kjo do të thotë që do ta gjeni veten duke kërkuar përvoja të reja ose diskutime ndriçuese. Nëse po planifikoni një takim romantik, përpiquni të jeni në një vend të ri dhe jo në një nga “hangout-et” tuaja. Nëse jeni beqarë është një mundësi e mirë për t’u zbukuruar dhe për të përjetuar për pak kohë luksin. Dëgjoni trupin tuaj dhe bëni atë që ju bën të ndiheni mirë, do të zbuloni shumë gjëra për veten tuaj.