Elsa Lila u shpall fituese e “Festivalit të Këngës”, megjithatë Shqipërinë në Eurovision do e përfaqësojë Albina dhe familja Kelmendi, të cilët arritën të merrnin më shumë vota nga publiku.

Elsa ka bërë postimin e parë pas spektaklit duke u shprehur se nuk do i harrojë këto ditë.

“Ishte bukur te isha me ju keto dite! Veshtire se do ta harroj. Ju perqafoj! Elsa”