Këto janë momentet kur Gert Shehu, personi që goditi me grusht kreun e PD, Sali Berisha është shoqëruar nga badigarët e ish kryeministrit për në selinë e PD.

Me një këpucë të hequr, me bluzën e kuqe të shqyer dhe me kanatiere, i neutralizuar, ai duket teksa shoqërohet në selinë blu dhe më pas është marrë nga forcat e policisë.