Një 20-vjeçar shqiptar ka vrarë veten në burgun Torre del Gallo në Itali. Sipas raportimeve Ai vdiq duke rrotulluar çarçafin rreth qafës dhe duke e shtrënguar derisa mbyti veten.

Sipas informacioneve të konfirmuara nga sindikatat e policisë së burgjeve, kjo është vdekja e gjashtë e vitit 2022 në burgun e Pavias për një akt ekstrem të vetëlëndimit, pa llogaritur të tjerët që u tunduan.

Në pak më shumë se një muaj, midis fundit të tetorit dhe fillimit të dhjetorit, tre të burgosur të tjerë kryen vetëvrasje në Torre del Gallo.