Adis Patushi ka publikuar në rrjete sociale një foto krah të birit, duke shprehur mallin për të. “Për flappyboy-n tim…je gjëja më e mirë që më ka ndodhur ndonjëherë…në këtë botë je bota ime Troi Patushi. Babit i mungon shumë!”, ka shkruar ai.

Të gjithë vëmendjen e ka marrë komenti i partneres së tij, Fifit. Ajo i ka komentuar disa zemra për të dhe për të birin.

Kujtojmë se Fifi ka treguar se ajo e respekton marrëdhënien e mëparshme të Adisit.