Albina Kelmendi këngëtarja nga Kosova, shumë e dashur për publikun, pjesëmarrëse në festivalin e RTSH, erdhi në një formë unike dhe të paparë më herët në këtë format. Si asnjëherë tjetër ajo nuk këndoi vetëm, por bashkë me familjen e saj, prindërit, 2 motrat dhe vëllain.

Performanca tërhoqi vëmendjen duke u bërë kënga më e dëgjuar në kanalin e YouTube në RTSH. Kënga pjesëmarrëse e titulluar Duje, e shkruar nga Erjona Rushiti, ka më shumë se 100 mijë shikime në YouTube.

“Po shkruajmë histori”, shkroi këngëtarja në instagramin e saj.

Albina Kelmendi thotë se shkroi historinë në Festival dhe po, ka