Arjola Demiri prej disa ditësh ndodhet në Turqi dhe ka zgjedhur Bodrumin për t’i kaluar pushimet. Aktorja ka postuar foto e video të shumta, por me pozat e fundit ka marrë shumë vëmendjen.
Ajo ka pozuar me një statujë dhe thotë se ka gjetur burrin e ëndrrave, por shton se kjo është një shaka e zezë duke mos dhënë më shumë sqarim.