Pas përfundimit të “Big Brother VIP”, si duket gjërat nuk po shkojnë edhe aq mirë.

Edhe pas daljes nga shtëpia, ende nuk i kemi parë bashkë Donaldin dhe Trixën.

Madje edhe detaje injorimi po vërehen në rrjete sociale.Trixa publikoi në Instagramin e saj momentin kur në finale ia këndoi Donaldit hitin e madh.
Ajo në këtë video i etiketoj ata të cilët u kujdesen për dukjen e saj si dhe të dashurin, Donaldin, të cilit ia dedikoi këngën.

Në këtë postim është vënë re që Donaldi as që ia ka bërë ‘like’ e as ‘koment’, madje shumica e komenteve që ka pranuar ishin negative sa i përket raportit të tyre.