Këngëtarja Semi Jaupaj ka bërë një ndryshim në pamje. Ajo ka vendosur të heqë dorë nga flokët e gjatë.

Semi është shfaqur me flokë të shkurtra deri tek supet në postimin e fundit në Instagram. Megjithatë vazhdon të ruajë balluket.

Semi ka marrë komplimente të shumta nga fansat dhe nuk kishte si të ndodhte ndryshe pasi ky look i shkon shumë.

Vlen për tu kujtuar që Semi mbante extensions për të arritur pamjen e flokëve të gjatë.

Leave a Reply