Donaldi ka bërë me dije pas daljes nga Big Brother Vip se do të ndërtojë katër shtëpi për familje në nevojë si dhe do dhurojë 7 udhëtime për 7 çifte që do kenë motive të bukura për të udhëtuar .

Të dyja gjeste shumë të bukura, që me siguri fatlumët që do i marrin do i gëzojnë.

Sot Donaldi lajmëroi përmes një Instastory se do të përzgjidhte çiftin e parë fitues të një udhëtimi në drejtim të Parisit. Çfarë tërhoqi vëmendjen në këtë situatë ishte se mamaja e Donaldit ishte në kërkim të një udhëtimi.

Sigurisht që në sensin e shakasë ajo i ka komentuar Donaldit privatisht duke i thënë: “Aman ore mbase më ke zgjedhur mua dhe Kaçon”.

“Ndërkohë mami im” ka mbishkruar Donaldi mbi foton e bisedës së bërë publike.

Nëse mamaja e tij do të donte një udhëtim patjetër që do e merrte dhe jo nga 7 udhëtimet që janë rezervuar për 7 ndjekës të Donaldit (në fakt 14). Pavarësisht kësaj, komenti mbetet epik.