Sot në 16 nëntor 2023, euro blihet me 103.7 lekë dhe shitet 104.4 lekë.

Dollari amerikan blihet me 95.6 lekë dhe shitet me 96.7 lekë.

Paundi britanik sot këmbehet me 188 lekë dhe shitet me 120 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 106.9 lekë, ndërsa në shitje me 108.2 lekë.

Dollari kanadez blihet me 69.7 lekë dhe shitet me 71.5 lekë.

Tabela e mëposhtme sjell vlerat përkatëse.