Në kursin e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 115.8 lekë dhe shitet me 116.9 lekë.

Ndërsa euro vazhdon të mos ndryshojë, duke u blerë me 116 lekë dhe shitur me 116.8 lekë.

Rënia ka pësuar paundi britanik, i cili sot blihet me 132 lekë dhe shitet me 135 lekë.

Ndërsa franga zvicerane blihet me 119 lekë dhe shitet me 121 lekë.