Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 100 lekë dhe shitet me 101.3 lekë.

Monedha evropian sot do blihet me 110.6 lekë dhe do shitet 111.4 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane blihet me 111.7 lekë dhe do shitet me 112.7 lekë ndërsa paundi britanik do blihet me 124.4 dhe do shitet me 126 lekë.