Kryeministri, Edi Rama ndodhet në New York ku ka marrë pjesë në Asamblenë e Kombeve të Bashkuara ndërsa ka postuar edhe një foto ku së bashku me bashkëshorten e tij Linda Rama ka pozuar krah presidentit amerikan Joe Biden dhe Zonjës së Parë.

“Photo of the day”– shkruan Rama në facebook.

Leave a Reply