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

Dashi

Te dashuruarit do jene me romantike se kurrë ndonjëherë me pare. Do afroheni tej mase me partnerin dhe do i zgjidhni me ne fund disa probleme te vogla qe keni pasur. Beqaret pa u lodhur fare do e gjejnë princin e tyre te kaltër dhe do fillojnë një lidhje te kënaqshme. Ne planin financiar kënaquni me aq para sa do keni dhe mos bëni sakrifica për ta përmirësuar me tepër.

Demi

Lidhja juaj do thellohet edhe me shume gjate kësaj dite dhe do e keni te lehte te flisni për gjithçka me partnerin tuaj. Shume do ju kenë zili, por nuk do mundin dot t’iu arrijnë. Beqareve do ju duhet te kërkojnë ne çdo vend për personin ideal sepse po qëndruan ne një vend e te presin nuk do e gjejnë dot. Ne planin financiar vështirësitë do jene akoma me te mëdha se disa dite me pare.

Binjaket

Shume nga dëshirat tuaja do plotësohen sot. Partneri do jete i kujdesshëm dhe do përkujdeset edhe për detajet me te vogla. Ai dëshiron vetëm qe ju te ndiheni sa me mire. Beqaret me mire t’i marrin gjerat si t’iu vijnë dhe jo te bëjnë diçka me ngulm. Ne planin financiar do jete dite e paqëndrueshme. Filloni te shpenzoni me llogari nëse nuk doni qe situata te dale jashtë kontrollit.

Gaforrja

Do përkujdeseni ne çdo moment sot për jetën tuaj ne çift dhe gjithçka mes jush do ece me se miri. Mund te filloni edhe te bëni plane për te ardhmen. Edhe beqaret do kenë një dite premtuese dhe mund te hedhin themelet e pare te një lidhjeje te forte. Buxheti për fat te keq nuk do jete shume i mire. Shpenzoni vetëm për gjerat me te rëndësishme sepse përndryshe do keni vështirësi me te mëdha.

Luani

Beni ndryshime ne pamje sot ose mendoni te bëni diçka ndryshe nga zakonisht ne mënyrë qe te tërhiqni me tepër vëmendjen e partnerit tuaj. Rutina mund ta shkatërrojë një lidhje. Beqareve papritur do ju ndryshoje jete menjëherë. Emocionet do shtohen ne mënyrë te pabesueshme. Ne planin financiar duhet t’i bëni me kujdes llogarite qe mos keni probleme.

Virgjeresha

Di vendosni rregull ne jetën tuaj ne çift sot dhe gjerat do ju ecin me se miri. Problemet e se shkuarës do i lini pas dore. Beqaret duhet te luftojnë fort ne mënyrë qe te gjejnë personin e ëndrrave. Po qëndruan ne heshtje dhe te mbyllen ne shtëpi nuk do ja arrijnë dot. Financat nuk duhet t’i lini pas dore sepse po filluan problemet nuk do dini çfarë masash te merrni.