Mbrëmjen e sotme Sara Hoxha feston ditëlindjen në një restorant në kryeqytet. Pjesë e festës janë miq dhe familjarë të saj, por na tërhoqi vëmendjen diçka.

Burime kanë zbuluar se në festë mungon bashkëpunëtorja e saj Sara Karaj, me të cilën në dhjetor prezantoi linjën kozmetike. E shpeshherë shiheshin që bënin pushime e festa bashkë.

Por ç’ne që Sara mungoi te Sara? Nuk dihet nëse blogerja nuk e ka ftuar apo ajo ka munguar vetë. Gjithësesi në rrjetet sociale kemi parë që dyshja ka bërë mungesa, kështu që mund të kemi edhe një krisje të marrëdhënies së tyre.