Nga Klodian Tomorri

Drejtoria e Transportit Rrugor ben cdo dite 5-6 postime ne faqen zyrtare. Shumica e tyre jane njoftime te neveritshme propagande si keto :

1-Siguria Rrugore vijon rrugëtim e saj drejt shkollës “Anastas Laska” në qytetin e Fierit!

2-Më datë 24 Janar, Mësojmë duke u argëtuar me “Sigurinë Rrugore” pranë Piramidës!

Ne daten 16 janar keta kane rritur tarifat qe paguajne qytetaret per patentat. Dhe cfare rritje se. E tmerrshme. Per disa sherbime tarifat jane 4 fishuar. Per te tjerat jane rritur me dy here.

Jo vetem qe nuk e kane postuaar njoftimin ne faqen zyrtare sic postojne cdo p*rdhe qe bejne;

Jo vetem qe nuk kane shperndare asnje njoftim per mediat sic shperndajne cdo p*rdhe propagande;

Por nuk kane njoftuar as grupet e interesit. I kane rritur tarifat me urdher te fshehte.

Ky lloj institucioni, ne zhargon quhet institucion puriq. Ose institucion skuth. Nuk po merret akoma vesh nese urdherin e ka firmosur ky drejtori i ri apo ka qene dhurata e lamtumires se Gonxhes. Por kjo eshte shume e shpifur.

Qershia mbi torte ne gjithe kete eshte se diten qe jane rritur tarifat fshehurazi, Dhoma e Tregtise i dha cmim Gonxhes dhe DPSHTRR si institucioni i vitit per permiresimin e sherbimeve.

Keta i fusin thiken qytetareve deri ne palce, ja u shet sherbimet 4 here me shtrenjte nga sa kushtojne, Dhoma e Tregtise u jep cmim per pune te mire.