Një grua e moshuar ukrainase dyshohet se vrau tetë ushtarë rusë të uritur duke u ofruar ëmbëlsira të helmuara.

Incidenti u raportua nga një zyrtar i Ministrisë së Brendshme të Ukrainës, i cili bëri publike një përgjim mes një ushtari rus dhe partneres së tij transmeton sqiptari.net.

Ushtria ruse është në një situatë të komplikuar nga pikëpamja e furnizimeve, siç dëshmojnë shumë ngjarje të ngjashme me këtë

Ushtarët e uritur pranojnë ushqim edhe nga popullata vendase. Megjithatë, në këtë rast tetë prej tyre janë helmuar nga plaka.