Një tjetër yll italian do të ngjitet në skenën e festivalit Sunny Hill që do të mbahet në kryeqytet në datat 26, 27 dhe 28 gusht.

Pas Fedez dhe Alberto Cotta Ramusino, i njohur me emrin e artit si Tananai ka konfirmuar pjesmarrjen e tij në festival.
Ka qenbë organizatorët e festivalit ata që e konfirmuan pjesmarrjen e Fedez. Ai është martuar me blogeren e famshme Chiara Ferragni, me të cilën ka dy fëmijë.