Taksia e kompanisë “ Blue Taxi “ përfshihet në një aksident në Tirane , për fat të mirë nuk ka viktima.

Taksitë, motorët e picave  dhe autobusët jeshilë të Nadir Çaushollit janë rreziku më i madh që përballen çdo ditë qytetarët e Tiranës gjatë përditshmërisë së tyre.

Nëse hipen te autobusët e Nadirit ke shumë shanse që të të hedhin në Lanë ose të përplasin me 8-9 makine, ndërsa nëse hipën nëpër taksi, rreziku po ashtu duket i lartë.

Taksia e " Blue Taxi " përfshihet në aksident në Tirane , çfarë ndodhi sot në Laprakë
Taksia e ” Blue Taxi ” përfshihet në aksident në Tirane , çfarë ndodhi sot në Laprakë

Gjatë ditës së sotme, një makinë tip Hyundai e kompanisë “Blue Taxi” ka përplasur nga pas një makinë tjetër dhe një motorçikletë duke u bërë pjesë e një aksidenti të trefishtë në zonën e Laprakës gjatë mesditës së sotme.

Policia ka mbërritur në vendin e ngjarjes dhe po bën verifikimet e aksidentit, fatmirësisht nuk ka të lënduar në njerëz.

Rezulton se e njëjta kompani është përfshirë edhe në aksidente të tjera gjatë muajve të fundit në Tiranë në përpjekje për të marrë pasagjerë dhe konkurrencë me të tjetër për një treg gjithnjë e në tkurrje pasi shqiptarët po arratisen nga vendi për të mos qenë pikërisht nën zgjedhën e pushtetarëve kriminelë dhe biznesmenëve burgaxhinj dhe të papërgjegjshëm.

IN ENGLISH

The taxi of the company “Blue Taxi” is involved in an accident in Tirana, fortunately there are no victims.

Taxis, pizza engines and Nadir Çausholli’s green buses are the biggest danger that the citizens of Tirana face every day during their daily lives.

If you board the Nadir buses, you have a lot of chances that you will be thrown into Lana or collide with 8-9 cars, while if you boarded a taxi, the risk also seems high.

The “Blue Taxi” taxi was involved in an accident in Tirana, what happened today in Laprakë

During today’s day, a Hyundai type car belonging to the “Blue Taxi” company collided from behind another car and a motorcycle, becoming part of a triple accident in the Lapraka area during today’s noon.

The police arrived at the scene and are verifying the accident, fortunately no one was injured.

It turns out that the same company has been involved in other accidents in recent months in Tirana in an attempt to get passengers and compete with others for an ever-shrinking market as Albanians are fleeing the country to avoid being directly under the yoke of criminal rulers and bourgeois and irresponsible businessmen. /Gazeta Jonë