Përfshihet nga flakët një traget i linjës Igumenicë-Brinidisi.

Në bordin e tragetit Euroferry Olympia ishin 237 pasagjerë dhe 51 anëtarë të ekuipazhit. Sipas mediave greke, ata kanë arritur të evakuohen përmes varkave të shpëtimit, ndwrsa 11 raportohen të zhdukur.

Mësohet se trageti ndodhej nëntë milje larg bregut. Deri më tani nuk shkaqet e rënies së zjarrit.