Silvio Berlusconi, 85 vjeç dhe Marta Fascina, 32 vjeçe kanë kurorëzuar dashurinë e tyre, mirëpo kjo ceremoni nuk do të ketë asnjë ndryshim ligjor në letra.

Ceremonia u mbajt në Villa Gernetto në Lesmo, në një vend shumë të dashur për Berlusconi-n.

Megjithëse nuk u mbajt në kishë apo nuk u bë asnjë ‘bashkim civil’, kjo ceremoni u cilësua si një festim i dashurisë së tyre.

Të ftuar në dasmën e ish-kryeministrit dhe deputetes ishin rreth 50 persona, të cilët të gjithë kishin kryer paraprakisht testin Covid.

Foto Claudio Furlan/LaPresse
19 Marzo, 2022 Lesmo, Italia
News
Festa di fidanzamento tra Silvio Berlusconi e Marta Fascina preso Villa Gernetto a Lesmo
Photo Claudio Furlan / LaPresse
March 19, 2022 Lesmo, Italy
News
Engagement party between Silvio Berlusconi and Marta Fascina at Villa Gernetto in Lesmo