Blerja e të drejtave për kampionatet e futbollit në ligat e Europës nga “Super Sport” ka shkaktuar një sherr të madh mes aksionerëve.

Gazeta “Tema” ka publikuar një video të debatit mes Aleksandër Frangajt dhe Vjollca Hoxhës, i cili kalon me fyerje të rënda mes tyre.

Frangaj akuzon Hoxhën se ka rrënuar “Ditigalbin” dhe “SuperSportin” duke i thënë se e ka ngritur perandorinë mediatike mbi gjakun e të tjerëve, kurse pronarja e Top Channel shprehet se ai ka fundosur të tjerët për të ngritur bizneset e veta.

Ndiqni debatin e plotë: