Duket se të zihesh në ekran tashmë është kthyer në trend. Fillimisht nisi në Përputhen 2 ku Edit nuk i pëlqen hyrja e Dorit. Pas disa kunjash në emision, ata të dy janë kapur me grusht në prapaskenë, ndonëse kjo nuk u transmetua kurrë.

Por duket se kjo sjellje ripërsëritet. Këtë herë një televizion të pa rëndësishëm në Kosovë, po bëhet “It’s my home”, i cili është një kopje e “Kafazi i Artë”.

Por në një gradë më të ulët, teksa banorët degradojnë në ofendime dhe madje në goditje.

Por në një gradë më të ulët, teksa banorët degradojnë në ofendime dhe madje në goditje.

 

Mbrëmjen e djeshme pasi konkurrentët janë kapur me njëri tjetrin, duket se një djalë është acaruar, duke goditur vajzën me shapkë në fytyrë. Një sjellje e patolerushme dhe ajo ka shpërthyer në të qara.