Robert Berisha dhe Laureta Maqedonci i kanë dhënë fund lidhjes së tyre. Dyshimet nisën kur këngëtari fshiu të gjitha postimet me modelen dhe kjo e fundit mbylli adresën e saj në Instagram.

Burime  kanë konfirmuar ndarjen duke zbuluar gjithashtu arsyen e vërtetë të ndarjes së dyshes.
Sipas burimeve, prej afro një muaji raporti i tyre nuk po funksiononte siç duhej. Ka qenë presioni i krijuar nga ekspozimi publik, vëmendja e shumtë në media që ka bërë që në çift të lindin mosmarrëveshjet e para. Laureta nuk e ka përjetuar mirë pjesën e vëmendjes dhe për këtë arsye pas ndarjes ka vendosur të marrë një pushim të plotë, duke iu larguar sa më shumë syrit të publikut.

Leave a Reply