Gjordeni ka degraduar gati në konfrontim fizik.

Banoret, të cilat ishin pjesë e një grupi pas një loje nga BBV ku duhet të rezistonin sa më shumë me duart e lidhua me litar, madje kanë kërcënuar edhe njëra-tjetrën.

“S’të kam penguar unë të shkosh në tualet, as tek ai dashnori atje, as tek ai andej”, i drejtohet Meri Shehu.

Ndërsa ish-missi, iu është drejtuar duke i thënë se: “Meri nuk po të flas vetëm sepse je pa qejf”. Kjo frazë dhe afrimi i Sara Gjordenit në drejtim të saj, është marrë si kërcënim nga ana e astrologes.

“Kë kërcënon ti? Mua? Hajde se ta rregulloj unë”, iu drejtua ajo.